עבור לתוכן

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול Spok3y
  • Stav
  • 421
  • 937 הודעות

נראה סרט מצוין!!! 

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים
  • תגובות 11
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

משתמשים מובילים באשכול זה

Azure
  • טל
  • 844
  • 5k הודעות

זאת בדיחה? נכון?

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים
ParaDoX
  • אור
  • 443
  • 1.4k הודעות

סתיו, הכל טוב אחי?

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים
Azure
  • טל
  • 844
  • 5k הודעות
לפני 7 דקות ParaDoX אמר:

סתיו, הכל טוב אחי?

לפי האשכול שהוא פרסם, "טוב" זה קללה בשבילו.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים
NadavOhana
  • נדב אוחנה
  • 1,201
  • 5k הודעות

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתה

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים
*iLay*
  • איליי
  • 480
  • 2.2k הודעות

אין לי מילים

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים
Haim
  • חיים
  • 561
  • 1.8k הודעות

אוקי

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים
Azure
  • טל
  • 844
  • 5k הודעות
לפני 1 דקה Haim אמר:

אוקי

לשים גיטרות?

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים
Sp Ne0n
  • דניאל
  • 209
  • 2k הודעות

אין לי משהו טוב להגיד אז הנה מתכון למצה ברייט

5 מצות

3/4 כוס מים רותחים

2 ביצים גדולות

1/2 כוס חלב

מלח, פלפל שחור

מעט שמן

אופן ההכנה:

1. שוברים את המצות לחתיכות קטנות ויוצקים עליהן את המים הרותחים.

2. טורפים את הביצים עם החלב ומוסיפים למצות הרטובות. מתבלים במלח ובפלפל. משהים במשך 10¬-15 דקות עד שהמצות סופגות את הנוזלים.

3. מחממים שמן במחבת, יוצקים את הבלילה ומיישרים. מכסים את המחבת ומקטינים את האש (טיגון אטי מבטיח כי פנים המצה בריי ייעשה כראוי). כאשר התחתית משחימה הופכים את המצייה על צלחת בגודל תואם ומחליקים אותה חזרה למחבת. מטגנים עוד 10 דקות ומגישים עם ממרחים מלוחים או מתוקים.

 

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים
WackThat
  • כן
  • 311
  • 1.1k הודעות

אבוי לי

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים
Am i okay?
  • תחפשו אותי בגוגל
  • 7
  • 138 הודעות
לפני 17 שעות Sp Ne0n אמר:

אין לי משהו טוב להגיד אז הנה מתכון למצה ברייט

5 מצות

3/4 כוס מים רותחים

2 ביצים גדולות

1/2 כוס חלב

מלח, פלפל שחור

מעט שמן

אופן ההכנה:

1. שוברים את המצות לחתיכות קטנות ויוצקים עליהן את המים הרותחים.

2. טורפים את הביצים עם החלב ומוסיפים למצות הרטובות. מתבלים במלח ובפלפל. משהים במשך 10¬-15 דקות עד שהמצות סופגות את הנוזלים.

3. מחממים שמן במחבת, יוצקים את הבלילה ומיישרים. מכסים את המחבת ומקטינים את האש (טיגון אטי מבטיח כי פנים המצה בריי ייעשה כראוי). כאשר התחתית משחימה הופכים את המצייה על צלחת בגודל תואם ומחליקים אותה חזרה למחבת. מטגנים עוד 10 דקות ומגישים עם ממרחים מלוחים או מתוקים.

 

אני מעדיף מתכון למצה במים
מצה אחת או שתיים
ומיים

לוקחים מיים שופכים על המצות 
וזהו

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים
GreenLion | SPMaxXx
  • מקסים
  • 71
  • 167 הודעות

תקשיב ברגע שהסרט יוצא אני הולך לראות אותו בקולנוע

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

התחבר או הרשם על מנת להגיב.

עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב

צור חשבון

צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.

רישום חשבון חדש

התחבר

משתמש קיים? התחבר.

התחבר עכשיו

תתי פורומים

מנהלי הפורום

בפורום זה אין מנהלים

אולי יעניין אותך גם

×
×
  • צור חדש...