ella 326 דווח פורסם 2018 בנובמבר 14 איפה לדעתכם מאוחסנים השרתים? ישראל או תל אביב? אני חושבת תל אביב 1 שתף פוסט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
guch 10 דווח פורסם 2018 בנובמבר 14 אני חושבת אילת Meowwwwww~~ שתף פוסט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Allison 582 דווח פורסם 2018 בנובמבר 14 ישראל או תל אביב אה? אני יגיד ישראל מאחר שתל אביב היא חלק ממנה.. Anime List My artwork shop שתף פוסט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Senor Shawn 370 דווח פורסם 2018 בנובמבר 14 תל אביבו נראה לי בברכה דור מנהל קהילת CS:GO לשעבר שתף פוסט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
ella 326 דווח פורסם 2018 בנובמבר 14 לפני 4 שעות guch אמר: אני חושבת אילת אבל אילת זה רחוק מאוד אולי חיפה שתף פוסט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
ella 326 דווח פורסם 2018 בנובמבר 14 לפני 3 שעות Allison אמר: ישראל או תל אביב אה? אני יגיד ישראל מאחר שתל אביב היא חלק ממנה.. נראה לי תל אביב אבל מה שתגיד ישראל שתף פוסט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Allison 582 דווח פורסם 2018 בנובמבר 14 לפני 1 דקה ella אמר: נראה לי תל אביב אבל מה שתגיד ישראל אני חושב שלא הבנת את העקיצה xD Anime List My artwork shop שתף פוסט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
MorielM 505 דווח פורסם 2018 בנובמבר 14 יש לי תחושה על אזור תל אביב גם Forum | Steam Profile שתף פוסט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
DrLop 40 דווח פורסם 2018 בנובמבר 14 (נערך) אצלי בבית מה אתה חושב נערך 2018 בנובמבר 18 על-ידי DrLop בברכה,DrLop # AndreY אחראי צוות TeamSpeak: ts.yourgame.co.il Discordלכל שאלה ובקשה אני מוכן לעזור לכם בטים ספיק ובדיסקורד שתף פוסט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
DJ PUTIN 82 דווח פורסם 2018 בנובמבר 14 מצרים .The end of the journey is just the beginning of a new one שתף פוסט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Bison 260 דווח פורסם 2018 בנובמבר 14 בנרניה Nadav | Bison | כתב מגזין גיימינג | אדמין בשרת ה־Surf Timer Discord: Bison#6969 Steam שתף פוסט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Azure 844 דווח פורסם 2018 בנובמבר 14 חוף השנהב ?Isn't it lovely, all alone Heart made of glass, my mind of stone Tear me to pieces, skin to bone Hello, welcome home שתף פוסט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים