Quicky 104 דווח פורסם 2019 ביוני 25 עכשיו כשאין בית ספר ויש חופש תמיד אפשר להעביר את הזמן באיזה סרט או סדרה טובים. החיים מלחיצים ויש מלא דברים לעשות וסרט זה הדבר הכי טוב כדי להתנתק מהכל. החוויה הכי טובה שקרתה לי הייתה עם חברים שלי. יצאנו לנוקמים ופשוט אין מילים ( איירון מן ) סרט כיף, מרגש, מפתיע ומשאיר אותך בסוף בלי מילים, סרט כזה אין לתאר, אחד הדברים נודררר. חופש נעים, נצלו אותו טוב ותעשו את כל הדברים שאתם יכולים. שתפו חוויות, ריגושים, תחושות שעשיתם בחופש עד כה שתף פוסט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
shani_666 203 דווח פורסם 2019 ביוני 25 התחלתי לראות סדרה בשם "הממלכה" לפני כמה ימים, הייתי ממש במתח בגללה אז יצא שעשיתי לילה לבן. מפה לשם 6 בבוקר אני בוכה מרגע סיום מרגש... 1 שתף פוסט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Bison 260 דווח פורסם 2019 ביוני 25 אני התחלתי לראות לוציפר לפני שבועיים, עכשיו עונה 3 פרק 22 Nadav | Bison | כתב מגזין גיימינג | אדמין בשרת ה־Surf Timer Discord: Bison#6969 Steam שתף פוסט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
TrevorGalKiller 151 דווח פורסם 2019 ביוני 25 ראיתי עם הכיתה שלי קופסת הציופרים (bird box) סרט טוב, קצת מפחיד XD TrevorGalKiller מודרייטור בקהילת יורפיקסל discord: TrevorGalKiller#1178Teamspeak: TrevorGalKiller Forum: https://www.yourgame.co.il/profile/10811-trevorgalkiller/ שתף פוסט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים